Genoeg Gezwegen 2021

Voor 1 op de 5 vrouwen is hun bevalling niet iets waar ze met trots en zelfvertrouwen op terugkijken. Omdat hun grenzen overschreden zijn. Dit gebeurt elke dag in bevalkamers door het hele land.

De actie Genoeg Gezwegen 2021 vraagt aandacht voor negatieve ervaringen in de geboortezorg. Ook jouw verhaal mag gehoord worden.

Dit jaar vragen we jou om je bevalervaring rechtstreeks te delen met de verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige of kraamverzorgende die bij je bevalling was of die de zorgvraag invulde die je had. Deel jouw ervaring door een Genoeg Gezwegen ansichtkaart te sturen naar je zorgverlener. Er zijn er 2, de #Genoeggezwegen kaart waarin je jouw ervaring naar de zorgverlener of organisatie kunt sturen en de Let’s Talk kaart, waar je de zorgverlener vraagt om nog een keer te praten over jouw ervaring. De Let’s Talk kaart is er ook voor om het gesprek als zorgverleners onderling aan te gaan.

De actie is per 9 dec gesloten. Mocht je nog iets met ons willen delen, dan kun je contact opnemen via onze socials of kijken op onze contactpagina

Kaart ontvangen?

Je hebt een kaartje ontvangen via de actie #genoeggezwegen2021. Dankjewel dat je de moeite neemt om dit op te zoeken en te lezen. Het kan best confronterend zijn om zo’n kaart in je brievenbus of postvak te krijgen.

Meer weten wat je hiermee kunt?

Deel, doe mee of doneer!

Deel je verhaal, deel onze actie, lees verhalen van anderen, reageer op onze socials en uiteraard waarderen we een bijdrage om onze actie te kunnen voeren. Om 1 kaartje te versturen kost dit de stichting 3,50 euro. Sponsor jij 1 of meerdere kaartjes?